Personvernerklæring

Fossberg hotell er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen. Her forklarer vi hva slags personopplysninger vi lagrer og hvordan vi behandler de. Denne gjelder for: lomcamping.no

Personopplysninger vi samler inn og behandler

Vi behandler følgende kategorier av personopplysninger:

Grunnleggende informasjon: Navn
Kontaktinformasjon: Adresse, telefon, e-post
Kundeaktivitet: Lese- og handlingshistorikk fra app, nettsider eller elektronisk kommunikasjon vi sender ut. Samt teknisk informasjon om enhetene du bruker.

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukerens datamaskin når brukeren åpner en nettside. Denne nettsiden bruker de du ser nedenfor.

Nødvendige informasjonskapsler er nødvendige for å aktivere de grunnleggende funksjonene på dette nettstedet, for eksempel å gi sikker pålogging eller å justere samtykkepreferansene dine. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig identifiserbar data.

Funksjonelle informasjonskapsler hjelper deg med å utføre visse funksjoner som å dele innholdet på nettstedet på sosiale medieplattformer, samle tilbakemeldinger og andre tredjepartsfunksjoner.

Analytiske informasjonskapsler brukes for å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet. Disse informasjonskapslene bidrar til å gi informasjon om beregninger som antall besøkende, fluktfrekvens, trafikk-kilde osv.

Hvordan vi bruker personopplysningene

Levering av tjeneste/avtaleinngåelse
Vi bruker dine personopplysninger til å oppfylle våre avtaler med deg, det vil si når du har bestilt en tjeneste fra oss. Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er at behandlingen er nødvendig for å oppfylle vår avtale med deg.

Dine rettigheter

Dersom du ønsker å utøve noen av dine rettigheter, ta kontakt med oss på post@fossberg.no.

Rett til innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg. Ta kontakt på epostadressen ovenfor for å bruke innsynsretten din.

Rett til korrigering av personopplysninger

Du har rett til å be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Retten til sletting av personopplysninger

Du har rett til å få dine personopplysninger slettet uten ugrunnet opphold. Du kan derfor når som helst be oss slette opplysninger om deg selv. Vi lagrer dine opplysninger i inntil et år, før det slettes hos oss.

Begrensning av behandling av personopplysninger

I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg. Dette gjør du ved å administrere samtykker eller reservasjoner i våre løsninger.

Protestere mot en behandling av personopplysninger

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg. Dette gjør du ved å administrere samtykker eller reservasjoner i våre løsninger.

Dataportabilitet

Du har rett til å få utlevert dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format. Ta kontakt på epostadressen ovenfor for å få utlevert dine personopplysninger.

Du kan klage på vår behandling av personopplysninger

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med oss. Du kan også klage over vår behandling av personopplysninger. Dette gjør du til Datatilsynet.