Vilkår og betingelser

Foretaksinformasjon
Lom Camping, c/o Fossberg Hotell as, Org. Nr. 950 920 556

Kontaktdetaljer:
Bergomsvegen 40, N-2686 Lom

e-post: booking@lomcamping.no

LOM CAMPING

Leievilkår

Produktinformasjon

Lom Camping leier ut rom, leiligheter, telt-, bobil- og caravanplasser for overnatting. I booking av motellrom og leiligheter inngår det ikke leie av sengetøy og håndklær, men det er lagt på laken på alle senger. Ønsker du leie av dyne og pute med sengetøy og evt. håndklær tilkommer pris for dette. Romvask og bytte av håndklær under oppholdet inngår ikke. Over lengre tid (5 dager og utover) kan det avtales bytte av sengetøy, håndklær og romvask mot et tillegg i pris.

Vi har egen ladestasjon for el-bil. Det er ikke tillatt å lade el-bil fra strømsøyler på camping eller fra ordinære strømnettet på rom og leiligheter.

Lom camping bruker ett nettbasert booking, betalings- og inn/utsjekkssystem. Det finnes ikke fast bemannet resepsjon. Adgang til rom, leiligheter og campingplass med fasiliteter fås via kodelås. Dette skjer automatisk ved at du får tilsendt en kode via SMS og e-post som du kan benytte under hele oppholdet.

 

Priser

Prisen varierer fra opphold til opphold og dag til dag. Se webside for kontinuerlig oppdaterte priser.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og annen informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og et vellykket opphold!
Salgs- og leveringsbetingelser

Rommene reserveres umiddelbart etter at betalingen er gjennomført. Dette gjøres ved at en epost sendes til deg med en kvittering for oppholdet. Denne kvittering er et bevis på at du som gjest har fått reservert et rom for oppgitt tidsperiode, og har derfor krav på overnatting i gitte periode. Det sendes ut en SMS og epost med kode til boenheten på innsjekksdato.

 

Betaling

Vi krever full betaling for å reservere rommene ved booking.

 

Personopplysninger

Vi behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.
Kortinformasjon

Når du handler hos Lom Camping blir betalingen behandlet av NETS.  Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa, MasterCard og Bankaxept. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.
Avbestilling

Ved avbestilling av oppholdet inntil 14 dager før ankomst vil et ekspedisjonsgebyr tilsvarende 20% av oppholdets første natt bli trukket av tilbakebetalingen. Ved avbestilling/endring senere enn 14 dager før ankomst vil et gebyr på 20% av bestilt opphold som blir endret/avbestilt trukket fra tilbakebetalingen. Avbestilling etter kl 18.00 dagen før ankomst vil ikke bli refundert. Om du skulle ønske å avbestille oppholdet er det mulig inntil 24 timer etter at booking/betaling er gjennomført. Er ankomstdagen dagen etter at bestillingen ble gjort, er kansellering tilgjengelig i 1 time etter at bestillingen ble gjort. Avbestilling må sendes skriftlig til booking@lomcamping.no, merkes med «Avbestilling» og ordrenummer fra kvittering på bookingen det gjelder.

 

Reklamasjon

Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi oss skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg feilen/mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

 

Angrerett

Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.

 

Garanti

Det foreligger en garanti i henhold til norsk lov om reise og hotellopphold.

 

Husregler

Det er ikke tillatt å slippe andre personer inn på campingen eller rom/leilighet enn de som er oppført som beboere. Om det er spesielle behov for dette skal det avtales med Lom Camping på forhånd.

Nattero mellom kl 23 og kl 07.

Hund er tillatt på enkelte rom/leiligheter. Gi oss da en beskjed før ankomst så reserverer vi riktig rom for dere.

Lom Campings fellesområder er videoovervåket.